Palaute

Jokaiselle yksilölle annetun henkilökohtaisen suullisen ja kirjallisen palautteen lisäksi raportoimme työyhteisön tulokset ryhmäraporttina työnantajalle sekä sopimuksen mukaan myös työterveyshuoltoon. Ryhmäraportit laadimme turvaten jokaisen osallistujan yksityisyys, eikä raporteista voida tunnistaa yksilötason tuloksia tai henkilöitä.

Ohjaus ja asiantuntijapalvelut

Kuntokartoitus eri osa-alueineen on kuitenkin vasta alkua. Mielenkiintoisin ja paras osa tarjoamastamme palvelusta perustuu suorituskyyn mittausten pohjalta laadittavaan jatkosuunnitelmaan ja ohjaukseen.

Asiakkaanamme saat itsellesi ja/tai ryhmällesi henkilökohtaista asiantuntijapalvelua ja -ohjausta vahvasta tiimistämme. Palvelun sisältö räätälöidään asiakkaan sen hetkisten tarpeiden mukaiseksi ja se voi sisältää asiaa esim. työhyvinvoinnista ja / tai esim. terveellisimmistä elämäntavoista. Laadittuja tavoitteita, parempia tuloksia ja paranevaa jaksamista kohti matkaamme yhdessä asiakkaan kanssa.

Ohjausta tehdään sekä yksilö-, että työporukan tasolla. Oman kunnon kohenemisen seuraaminen motivoi tekemään lisää, porukalla tekeminen ja liikkuminen on palkitsevaa ja työyhteisöä lähentävää. Positiivinen kierre syntyy yllättävän helposti!

Asiantuntijoidemme työkaluihin kuuluu henkilökohtaisen ohjauksen lisäksi mm. Infit-palvelu. InFit-palvelua pystyt hyödyntämään henkilökohtaisen palvelumme lisäksi; palvelussa voit mm. tehdä omatoimisia mittauksia, kirjata liikuntasuorituksesi kalenteriin ja seurata liikuntatottumuksiasi liikuntapalaute-osiosta.

Tästä pääset tutustumaan InFit-palveluun tarkemmin.

Seuranta

Saavutettuja tuloksia tarkastelemme ja tarkennamme uusintamittauksilla, jotka on hyvä suorittaa esim. 6:n ja 12 kuukauden kuluttua alkumittauksesta.